Rreth DPP

Mirësevini në faqen zyrtare të Drejtorisë së Përgjithshme të Përmbarimit. Ideja dhe qëllimi ynë është që nëpërmjet kësaj faqe të ofrojmë një informacion të plotë mbi Shërbimin Përmbarimor Gjyqësor Shtetëror, funksionimin dhe aktivitetin e këtij institucioni.

Aktivitete

Më poshtë mund të informoheni mbi lajmet dhe aktivitetet kryesore të Drejtorisë së Përgjithshme të Përmbarimit.

Prezantimi i Përmbaruesve të rinj, faza e dytë

Sot më datë 24.12.2018 në ambjentet e Drejtorisë së Përgjitshme të Përmbarimit u zhvillua mbledhja, ku u prezantuan 13 përmbarues […]

Prezantohen 19 përmbaruesit e rinj, zv.ministri Gogu: Merreni seriozisht detyrën, interesi publik mbi atë personal

Në një ceremoni të zhvilluar sot në ambientet e Ministrisë së Drejtësisë u bë prezantimi i 19 përmbaruesve të rinj […]

Përmbarimi Gjyqësor Shtetëror dhe ZRPP, marrëveshje për akses on line në harta

Përmbarimi Gjyqësor Shtetëror dhe Zyra e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme nënshkruan sot një marrëveshje bashkëpunimi e cila i jep […]